Bemutatkozás

Üdvözlöm!

Dr. Csáki Dániel budapesti ügyvéd vagyok. Munkám során kifejezetten válóperekre és családjogra specializálódtam, de foglalkozom emellett, büntetőjoggal, vagy a hagyományos ügyvédi tevékenység körébe tartozó öröklési joggal, ingatlanjoggal, cégjoggal és a polgári jog számos egyéb területével, kiemelten polgári perekkel is.

Célom az ügyfeleim elégedettségének elérése és a lehető legmagasabb színvonalú jogi szolgáltatás nyújtása, hogy ügyfeleim az eljárás bármely szakaszában biztonságban érezzék magukat, valamint az, hogy minőségi jogi segítséget kapjanak mindazok, akik azt igénylik.

Tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán végeztem, melyet követően megtapasztalhattam mind a nagy nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező, mind pedig a kisebb ügyvédi irodák világát, így diplomám megszerzését követően dolgoztam többek között az egyik legnagyobb hazai független, New York-i alirodával rendelkező, Nagy és Trócsányi Ügyvédi Irodánál, és a főként büntetőjoggal foglalkozó Bárándy és Szabó M. Ügyvédi Irodánál is.

Határozott véleményem és munkamorálom, hogy a munka mennyisége nem mehet a minőség rovására, így ügyfeleim véges számára tekintettel, kiemelt figyelmet fordítok minden egyes ügyfelemre, ezzel exkluzivitást biztosítva és valós biztonságérzetet, prémium szolgáltatást nyújtva számukra.

Magyar és angol nyelven várom leendő ügyfeleim megkeresését.

Dr. Csáki Dániel

Ügyvéd

Válasszon engem!

Miért?

Nem létezik sablonos vagy jelentéktelen ügy. Legyen szó polgári peres eljárásról vagy büntetőeljárásról, munkám során kiemelt figyelmet fordítok minden egyes ügyfelemre, ezzel valós biztonságérzetet, prémium jogi szolgáltatást nyújtva számukra, biztosítva azt, hogy akár 24 órában elérhető legyek, ha szükséges.

Counter Icon
100 %

Precizitás

Counter Icon
100 %

Határozott képviselet

Counter Icon
100 %

Kiemelt ügyfélkapcsolat

Counter Icon
100 %

Megbízhatóság

Kiemelt

Szakterületeim